Ring til os på 26 12 55 75

Malerarbejde

​Skal du have udført professionelt malerarbejde? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malerfirmaet Dysted v/Frank Dysted Rasmussen udfører vi maleropgaver for private såvel som erhvervskunder i blandt andet Hillerød, Hørsholm og omegn.

Maleropgaver for erhverv

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, eller skal butiksfacaden have en make-over?

Vi har 31 års erfaring som maler, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til malerarbejde. Hvilke farver kan med fordel vælges for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi har svaret!

Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Maleropgaver for private

Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af vores vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget

Det betyder, at vi altid udfører vores malerarbejde professionelt, og at vi altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand.

Vi har stor erfaring med at udføre maleropgaver i private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi løser alle typer malerarbejde, indendørs som udendørs, lige fra maling af facade til maling af dit nybyggede hus. Vi rådgiver gennem hele processen, og vi hjælper dig gerne med at vælge de farver og materialer, som giver et flot resultat og præcis det udtryk, du ønsker.

Hvad koster malerarbejde?

Vores priser for malerarbejde varierer meget alt afhængigt af, hvilken opgave du skal have løst. Der er eksempelvis prisforskel på maling af loft og maling af et helt hus.

Ønsker du en konkret pris på lige netop din maleropgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 12 55 75 eller e-mail f.dysted@mail.dk og indhente et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.​

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.